Kundservice?

Skulle leta efter alternativa in-/utlämningsställen för DHL på en ort, det dom de kallar för Service Point och blev smått irriterad över hur besöksovänlig deras hemsida är. Detta ledde till att jag fyllde i ett kontaktformulär hos dom:


Varför skall det vara så svårt att hitta på er hemsida??? Om man som privatperson (eller företag) vill skicka eller kolla någons val av ”Service Point”, så borde det var enkelt att identifiera något ställe man kan lämna in eller hämta ut? Det ger mig signaler om att ni inte vill att man skickar gods med er …


Hittade till slut, men fick sätta mig med att manuellt leta upp på en karta var närmaste ort fanns. Letade efter Flen, men fick nöja mig med Katrineholm, där BARA ett alternativ gavs. För att då hitta alternativ, så innebär det att man blir tvungen att leta igen den rullgardinsmeny med alternativa orter … Vem vill skicka med en sådan transportör, om man inte enkelt kan inte i förväg kan kontrollera alternativ? För ni räknar väl inte kallt att alla som kan tänka sig skicka med er, skall sitta och mata in uppgifter i ett formulär innan man kan få reda på en i sammanhanget trivial uppgift?

Upphittat” på vägen: ”Alla transporter är klimatsmarta. Det betyder att vi kompenserar för koldioxiden som släpps ut, så att effekten på miljön blir lika med noll.” Kommentar: Tror ni att alla era kunder är idioter? Är det ingen av er som lärde sig något i skolan? Den som gjorde det vet att påståendet är dels är i strid med naturlagarna och dels att det är ett 100%-igt politiskt budskap utan förankring i verkligheten … (grundskolekunskaper)! Hela klimathotsbluffen håller på att rasa helt och land efter land håller på att lämna bedrägeriet, eftersom man insett nu att det inte finns något längre att vinna på det (ekonomiskt). Senast ut var Polen, som vägrar att ställa upp på EU:s krav på ”åtgärder utan verkan”. Polen vet genom hundratal års erfarenhet, vad det innebär att bli styrda (våldtagna) av främmande makt … Tjeckien har aldrig ställt upp på detta nonsens, vilket alla allmänbildade personer vet … (Nåja, de enda mätbara effekter som finns, är de verkningslösa åtgärderna har sett till att i förhållandevis fåtal personer fått mer på sina bankkonton …) ”Åtgärderna” kan sammanfattas som ”omvänd Robin Hood-politik”. Vill man seriöst värna om miljön, skall man tvärtom producera koldioxid, eftersom den är föda för alla gröna växter samt fytoplankton och därmed en av grundförutsättningarna för liv … (grundskolekunskaper!) I över 18 år nu har atmosfärens medeltemperatur legat stilla, med indikationer om att det kommer att bli kallare, mycket kallare, medan koldioxidhalten fortsatt har ökat, så förutsätter det en idiot för att tro på bluffen! Ett av många verifierbara fakta, till skillnad mot klimathotet … (allmänbildning) Hot uppstår när man inte kan anpassa sig till en situation och en av människans speciella förmågor är just anpassning … 98% av alla identifierade arter är idag redan utrotade, varav nästan 98% redan innan människan började att nyttja fossila bränslen eller ens hade brett ut sig i världen. Fossila bränslen är dessutom biologiska och förnybara, vilket man kan räkna ut med grundskolekunskaper …

Kommer att börja blogga om bluffande företag, vilket jag inte är ensam om och de kommer inte få möjligheten att försöka att skylla ifrån sig, då man i detta fall automatiskt talar om att man slösade bort tid under skoltiden (jo, allt det som lärs/lärdes ut på matematik-, NO- och SO-lektionerna i högstadiet, skall vara tillräckligt för att inse att det inte har något med vetenskap att göra, utan att allt landar hos pengar och makt …)

Är ni medvetna om att det finns ett fel i detta formulär? Nationella tecken godkänns tydligen inte, men hur hanterar ni då de legitima epostadresser som har just dessa tecken? (Jo, jag och flera i min närhet nyttjar sådana epostadresser …)


(Nu blev detta inte så färgglatt och lutande i det formulär jag fyllde i, då den typen i regel inte godkänner någon annan textformatering än att dela in texten i stycken och ”SKRIKA”, dvs att skriva svårläst versal text. Så det är mer för att det skall vara lättare att läsa här. Det innebär att jag kommer att på samma sätt förändra citeringen jag tidigare gjort.)

Detta inlägg publicerades i Bluffande företag, Klimatbluffen, Politik. Bokmärk permalänken.

Åsikt:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s