Årets inventering av idioter

Så här tycker man på Karlstads Kommun:

https://karlstad.se/Miljo-och-Energi/Miljo–och-energiprojekt/Earth-Hour/

Vad man skriver:

Earth Hour – världens största miljömanifestation.
– Vad det inte klimatet det handlade om? Miljö ≠ Klimat ! Väder och klimat hör ihop. Uppenbar kunskapsbrist. En kommun borde veta bättre!
– Valet av tidpunkt – kl. 20.30-21.30 (24:e mars) – är medvetet valt, då många vanligtvis lägger sig då och naturligtvis släcker innan. ‘Som man ropar får man svar’ … Att det heller inte går mellan två hela timslag, är för att försvåra att jämföra statistik (något som ändå medvetet har försvårats att följa och varit ett steg i den begränsning av offentlig information som allmänheten har rätt att se, i sann fascistisk/kommunistisk anda. Folk kan ju börja inse vad som sker …)
– Hur uppmärksammar man detta internationellt? Med avtagande intresse, då man insett vad det egentligen handlar om … Sverige blir nog det land i världen, som sist släpper dessa dumheter, då vårt land drivs av maktgiriga politiker och media …

Att släcka lamporna under Earth Hour är en symbolhandling som skickar en viktig signal till makthavarna om att ta klimatförändringarna på allvar.
– Ljus sympoliserar ‘liv‘ och ‘kunskappunkt. Denna manifestation går att härleda till globalism och raka motsatsen. Det visar också hur låg kunskapsnivån är hos Karlstads Kommuns anställda, som inte kan skilja på politiska budskap och kunskap.

Nu är solceller en hållbar investering, både för miljön och plånboken.
– Om man bortser att på breddgrader där Sverige finns har en mindre gynnsam vinkel mot solen.
– Om man bortser att man behöver göra rent solcellerna med jämna mellanrum.
– Om man bortser att solceller är inte miljövänliga att tillverka. När det talas om ‘miljö- och klimatvänliga’ så räknas tydligen bara driften, aldrig tillverkningen … Fel!
– Livslängd?
– Verkningsgrad minskar med tid. Lägg där till de två förstnämnda direkt ovan nämnda negativa faktorerna, så blir det inte så bra.

 • De ovan fem punkterna vill man inte nämna i sammanhanget och anledningen är både kommersiell och politisk. En fråga väcks i sammanhanget: Har man tagit bort produktionsskatten, som även gäller privatpersoner?

Karlstads kammarkör håller konsert i Karlstads domkyrka klockan 21 den 24 mars. Välkommen på en stämningsfull kväll i stearinljusets sken.
– Allvarligt, skulle man inte släcka (även om stearinljusen inte är eldrivna …) ??? Man glömmer (?) naturligtvis de skadliga gaserna som uppstår när man bränner stearinljus …

Kommunfullmäktige i Karlstad beslutade den 19 januari 2017 om ett nytt övergripande mål i den strategiska planen: att Karlstad inom några årtionden ska bli en fossilfri och klimatsmart kommun. Det innebär bland annat att vårt klimatarbete ska underlätta för Karlstadsbor att minska sina utsläpp av växthusgaser. Att uppmärksamma Earth hour är ett sätt. Det ska vara lätt för invånare och företagare i vår kommun att göra miljö- och klimatsmarta val.
– ”klimatsmart”? Här levereras en direkt förolämpning och ett försök att skuldbelägga kommuninvånarna. Det är allt annat än ‘smart’!
– ”växthusgaser”? Här syftar man till den ofarliga och livsviktiga spårgasen koldioxid, som helt saknar bevis för direkt klimatpåverkan. Vatten, som är mångfalt vanligare och bevisligen har ”växthuseffekt” (Ställ dig i ett växthus en solig sommardag och känn efter hur det känns. Gå sedan ut och leta efter det genomskinliga tak som klimathotsrörelsen indirekt påstår finns uppe i himlen. Du kommer inte att finna något!), ignoreras helt, då man inte kan fritt beskatta vatten på samma sätt som man gör med koldioxid. Den vanlige medborgaren genomskådar det …

WWF, Världsnaturfonden, radar upp fyra klimatvärstingar som har väldigt stor påverkan på vår planet. Det är bilen, biffen, bostaden och börsen.
– Man hänvisar till en politisk och okunnig organisation: FEL! Ledsen, men dagligdags, så är vulkaner ohotad nummer två över klimatpåverkande saker. Nummer ett är solen (allmänbildning, som man saknar på Karlstads Kommun …).

Det hela handlar om globalisering och kontroll av människor, därav min rubriksättning. Detta går hand-i-hand med det migrationskaos som globalister och politiker fullt medvetet prackat på oss … Följ pengarna!

Karlstads Kommun, ni får komma med verifierbara argument innan ni blir trovärdiga. Politiska skrönor duger inte! I nuläget ägnar ni er åt svinn av skattemedel!

Annons
Detta inlägg publicerades i Bluffande företag, Ekonomi, Internationellt, Klimatbluffen, Media, Mediacensur, Offentliga, Politik, Religion, Samhälle, Utbildning. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Årets inventering av idioter

 1. Harkling skriver:

  Vad har ni för styre i kommunen? Tycker resonemangen påminner en hel del om rödgröna Göteborg.

  Gilla

  • SasjaL skriver:

   3 st M varav en av dessa är ordförande, 5 st S och 1 st från L, C, V, KD och MP respektive.

   Inte röd-grön röra, utan total röra. Ordf. har hakat på tidigare MP-ledamots förslag om ett impopulärt moskébygge. Det har dock varit tyst om detta ett tag. Här har man även traditionen att satsa mycket på ‘kultur’, dvs dyra konstiga (sic) verk, pyntning av gator centralt osv, medan det finns viktigare saker att lägga pengar på, t.ex. omsorgen.

   Gillad av 1 person

Åsikt:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s