EN RÖST PÅ ÅTTKLÖVERN … (V)

EN RÖST PÅ ÅTTKLÖVERN … (V)

… är en röst på …

  • Gummibandslagar som skyddar politikernas olagliga aktiviteter.
   • Politiker skall inte kunna stifta lagar som möjliggör egna aktiviteter som är olagliga i en demokrati. Det sker i Sverige idag … Det hela har en sk. ‘snöbollseffekt’, där det ena leder det andra, aldrig till det bättre.
  • Ökad islamisering i Sverige.
   • Radikala delen av Islam har aldrig varit, är inte och kommer aldrig att bli förenlig med (vad som är kvar av) västerländsk demokrati och synsätt! Politikerna och MSM tror sig dock veta vilka konsekvenser det medför, ignorerar helt att det kommer att drabba dom själva i slutänden. Intressant är att de största förespråkarna, är de som kommer att förlora mest …

EN RÖST PÅ ÅTTKLÖVERN GÖR DIG MEDSKYLDIG!

I Östeuropa fick man erfarenhet av ovan nämnda under 1900-talet. Låter folket där lura sig lika enkelt som allt för många gör i Sverige idag? [ret]


Sverige behöver …

   • Pressfriheten.
    • Om det skall ske någon förändring i pressfriheten, så är följande av värde: Nyhetspublicister måste kunna bevisa sina påståenden och inte kunna gömma sig bakom pressfriheten, när man själva begått brott. Förtal skall inte vara underordnad pressfriheten, utan jämställd. Krasst sett, så skall inte redaktörer och journalister kunna nyttja sin tjänstposition för någon sorts agenda (=tjänstefel). Det är inte medias funktion. Media kallas traditionellt för ‘Den tredje statsmakten‘, vars funktion är att granska den första (Riksdagen) och den andra (Regeringen). Detta sker inte idag, utan MSM fungerar som budbärare av första och andra statsmaktens budskap, där mörkning, förvanskning och rena lögner har blivit det normala i samhällsfrågor.
   • Begränsningar av reklam.
    • Precis som med Pressfriheten, så skall man kunna bevisa sina budskap. Trots att man enligt lag inte får föra fram budskap som är vilseledande eller falska, så tillåts viss reklam där bevis saknas (ex. klimatrelaterat) Reklam för sådant som är beroendeframkallande skall förbjudas helt (ex. alkohol och spel). Idag begränsas detta till enbart tobak via EU-direktiv.

Fortsättning följer …

Annons
Detta inlägg publicerades i Ekonomi, Finans, Handel, Ismer, Juridik, Klimatbluffen, Kost, Mat, Media, Mediacensur, Medicinskt, Naturvetenskap, Offentliga, Politik, Religion, Samhälle, Trafiken, Utbildning, Vården. Bokmärk permalänken.

Åsikt:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s