EN RÖST PÅ ÅTTKLÖVERN … (II)

EN RÖST PÅ ÅTTKLÖVERN … (II)

… är en röst på …

 • Försämrad elförsörjning.
  • Intermittent elkraft fungerar inte på våra breddgrader. Det är svårigheter även nere i medelhavsområdet.. Förstår man inte varför, bör man ta sig en funderare på varför man inte lärde sig tillräckligt i skolan. Bra betyg har alltid gått att få, trots att man inte lärt sig något. (Sedan 1970-talet, om inte tidigare, har det varit fullt möjligt att memorera inför proven och få bra resultat i ett antal ämnen, utan att man egentligen lärt sig något … Betyg är dessutom relativa, så ett utdelat ‘A+’ är inte lika mycket värt idag, som ett utdelat för 40-50 år sedan …)
 • Nedskärningar i vård och omsorg, utan effektiviseringar.
  • Läkemedelsindustrins lobbyverksamhet är ett samhällshot. Livsmedelsverkets aktiviteter är inte mycket bättre … Överförbart till all annan lobbyverksamhet, som i slutänden inte gagnar några andra än ekonomiska intressen och ytterst sällan samhället.

EN RÖST PÅ ÅTTKLÖVERN GÖR DIG MEDSKYLDIG!

I Östeuropa fick man erfarenhet av ovan nämnda under 1900-talet. Låter folket där lura sig lika enkelt som allt för många gör i Sverige idag? [ret]


Sverige behöver …

  • Åtgärder mot samhällsomstörtande verksamhet.
   • Detta skall naturligtvis beivras och ses juridiskt som ett nationellt hot, då det inte hör hemma i en demokrati! Tyvärr ägnar sig de tre statsmakterna sig åt detta, vilket inte är svårt att inse … Ekonomiska tillgångar hos berörda skall naturligtvis låsas per omgående. Juridiska kopplingar: högförräderi och landsförräderi.
  • Personval.
    • Detta var på gång under Carl Bildts regering, för att sedan försvinna helt under efterföljande Ingvar Carlsson & Co:s styre. (Är inte ett namnbyte aktuellt för Socialdemokraterna, då det är missvisande. Detta eftersom i partiet uppenbart har problem med att förstå betydelsen av ordet ‘demokrati’. Förvisso har ordets betydelse förändrats sedan uppkomsten i antika Grekland, då ‘demokrati’ trots allt var begränsad till en del av befolkningen. Inte nu längre …)

Fortsättning följer …

Annons
Detta inlägg publicerades i Ekonomi, Finans, Handel, Ismer, Juridik, Klimatbluffen, Kost, Media, Mediacensur, Medicinskt, Naturvetenskap, Offentliga, Politik, Religion, Samhälle, Trafiken, Utbildning, Vården. Bokmärk permalänken.

Åsikt:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s