Det kom ett brev …

Idag trillade det in ett kuvert ifrån Transportstyrelsen. Man vill ha mera betalt …

Anledningen hittade jag här: www.transportstyrelsen.se/sv/Nyhetsarkiv/Hojd-fordonsskatt-fran-och-med-den-1-januari-2015-/

Dvs. en direkt ökning av den fiktiva beskattningen av fordon. Fiktiv? Ja, för koldioxid har inga kända faktiska problem! Dock tvärt om, då koldioxiden är en förutsättning för vår existens. Det råder det inga tvivel om! Politiker har aldrig haft och kommer aldrig att få befogenheter att bestämma över grundläggande processer i naturen. (Idioter tror annat …) Berörd skatt går inte heller till några ”åtgärder” för klimatet. Anledningen till detta är enkel, då det finns inga påvisbara effekter av ”åtgärder” … Endast politiska/religiösa skrivbordsprodukter! En direkt stöld m.a.o. …

Sanningen ligger nog närmare att våra ”politiker” vill ha mer i sina egna plånböcker. Något som bygger på girighet och hybris. (Politikernas standardursäkt: ”Det är inte vi som sätter våra egna löner!” – Nej, men det är ni som tillsätter dom som gör det! Ett herrskap som får bra betalt, misstänker jag …) Hur länge skall detta få fortgå …? Det man får ut i lön borde rimligt reflektera ansvar och produktivitet. Det första gäller inte politiker och det andra berör inte många heller (utom när det rör det egna …)

Intressant att Transportstyrelsen inte har bättre ordning än att de anger felaktiga länkar: Viktigare lagar och förordningar inför årsskiftet 2014/2015. Däremot finns dokumentet tillgänglig här.

I vanlig ordning skall man ha in beloppet innan angivet datum (150202), annars … Återbetalningar har man å andra sidan inte bråttom med … (Erfor detta nyligen, då jag skrotade ett fordon.)

Detta inlägg publicerades i Klimatbluffen, Politik, Religion, Trafiken. Bokmärk permalänken.

Åsikt:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s