Lena Mellin, vad hände egentligen vid julbordet …?

Aftonbladet, 141227


http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/lenamellin/article20081194.ab

Kanske inmundigades något med för många procent och i för stor mängd vid julbordet? Är det så illa att du behöver solglasögon och förväxlade dom med de (k)-röda istället …?

När nu högerpartierna sviker sina väljare, hoppar i säng med cirkusdirektören och som följd kringgår det parti som i korrekt demokratisk ordning samlade så många röster att de blev tredje största parti i valet, så har (den redan begränsade) demokratin fått sig ytterligare en törn i ‘turistparadiset’ Sverige. (‘Delad sängvärme’ förekom på tidigt 19o0-tal också och se hur det gick … Interneringsläger, deporteringar till både Tyskland och Sovjet, tvångssteriliseringar och hur mycket är fortfarande av okänd art …?) Vad fick Alliansens partier som kompensation eller var det en ren politisk ‘sellout’/’bend over’? Hade varit enklare om man varit rakryggade och tagit tag i problemen i stället … Politikerna och deras partier är inte framröstade för att de skall kunna utföra taktiska fulspel. Respektera era väljare i stället!

Vinnare är inte väljarna!

Däremot är politikerna det. Om Fru Mellin vore påläst, hade hon insett att övriga partier genom sin tidiga 1900-talshistoria ”sitter i samma båt” som Sverigedemokraterna. Värst är just Socialdemokraterna med sin då drivande politik. Undantaget är Folkpartiet och skall inte belastas för det. Skulle vilja säga Vänsterpartiet, men de vurmade då (precis som Socialdemokraterna) för Sovjetunionen och i den diktaturen var man under samma period tre gånger värre beträffande konstaterad kostnad i liv, än vad man var i Tyskland (Aj! Detta gör mycket ont i röda själar …). Miljöpartiet fanns givetvis inte då, men de blev invaderade till del av de kommunister som Vänsterpartiet ville göra sig av med, när man gick från ‘VPK’ till ‘VP’. Att de trängde ut de etablerade genuint ‘gröna‘ i MP var en sidoeffekt av deras ständiga makthunger …

Just Socialdemokraternas situation är speciellt intressant, eftersom de hade kontakt med och även inspirerade sina kamrater i Tyskland, NSDAP (bildat 1919 som DAP med namnbyte 1920) till inhumana idéer. (Man skulle kunna tro att dåvarande SPD var närmare ‘besläktat’ via namnet, men politiskt under ytan låg dock NSDAP närmare) Samma parti som många inom vänstern försöker att få till att de var ett högerparti och motsvarande för ideologin, men i.o.m. det stundtals uppvisade hat mellan olika vänsterideologier, så är det inte alls underligt att de inte får vara med i samma sandlåda och leka. Fokus låg på samhället, precis som inom övriga vänsterideologier, men saknade den klasslösa ‘komponenten’. Kapitalismen sågs aldrig som något problem, precis som inom vänsterideologierna, men där är det reserverat för den politiska eliten … (Karl Marx-influerade och politiskt korrekta får säga vad de vill, med det är vad som bevisligen har hänt i alla vänsterregimer.)

Lär mer om uppkomna problematiken inom den svenska politiken hos Norah4You i bloginläggen Svensk demokrati i fara, Löfvén klarade inte hålla sig 24 timmar, försöker smita från gårdagens överenskommelse och Fel beslut Anna Kinberg Batra., där i den sista så är Uberkajs (Überkaj ?) citerade tweet tyvärr klockren:

Är vi verkligen säkra på att det kommer att hållas val 2018?” …

Börjar få tvivel själv och fortsätter det på detta vis i samma takt samt i kombination med de ökade kostnader som vi skall påtvingas för fiktiva problem (klimatet), så börjar vi närma oss en situation där historien upprepar sig, där vi är tillbaka ca 100 år i tiden …

Vill vi dit igen?

… eller har politikerna i sin ambition att undertrycka sina partiers historia inte lärt av den samma och inte inser vilka konsekvenser som kan uppstå …? (Dagens politiker är som oftast tidsmässigt kortsynta, både framåt och bakåt …)

Ett Europa (EU) där ekonomin inte är på topp och riskerar att tydligt försämras i de mål man nu har inom det centrala (odemokratiska) EU. Samtidigt ges anledningar till förena folk mot överdriven och enligt FN:s normer obefogad invandring. (Att komma hit som egentlig ekonomisk flykting eller välfärdsturist, vilket tydligen gäller de flesta, är inte skäl för invandring … Det är ingen mänsklig rättighet!) Signalerna om att man vill splittra folket för att lättare styra dom och möjligheten att lättare dölja politiska oegentligheter försvinner därmed …

Så, Lena Mellin, den här typen av uppgörelser är aldrig gynnsam för folket, ur ett demokratiskt perspektiv. I vilken grad gynnar det just DIG att föra fram odemokratisk propaganda? (Partiorder?) Klart är dock att du fortfarande inte insett varför Sverigedemokraterna fick så många röster i valet … Skäms!

Annons
Detta inlägg publicerades i Klimatbluffen, Media, Politik. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Lena Mellin, vad hände egentligen vid julbordet …?

 1. norah4you skriver:

  Reblogga detta på Norah4you's Weblog och kommenterade:
  Det där med demokrati är aldrig enkelt….
  Alldeles för många i Sverige har haft icke behöriga lärare i Samhällskunskap efter Grundskolans genomförande samt pensionering av de som fått ämnes- och stadieutbildning där pensioneringen toppades med kommunaliseringen av skolan och rektorers anställande av billig arbetskraft främst i form av lärare som inte ens var lärarutbildade, i viss mån i form av NO-lärare och Gymnastiklärare som saknade timmar för full tjänst.
  Om demokrati kan Du som läser SasjaL:s tänkvärda rader läsa här:
  Demokrati
  om Socialdemokraternas svarta mörka historia i rasbiologiska frågor kan du läsa här: Socialdemokraternas mörka historia

  Lena Mellins artikel Vinnare: Väljarna. Förlorarna är SD., Lena Mellins kollumn Aftonbladet 27 december 2014 har tyvärr gjort märklig konsekvensanalys. Tyvärr för Lena Mellin brukar vara ljuset som vill och vågar ta personlig ställning även i frågor som inte följer S-linjen. Verkligheten är den att det är tre partier som kan vinna på överenskommelsen:
  Främst Sverigedemokraterna
  Därnäst Vänsterpartiet såväl beroende på cementeringen av blocksgränser som att de inte var inblandade i denna byken.
  Sedan i viss mån, när mer information kommer fram, Kristdemokraterna som trots att de deltog i överenskommelsen numera är det enda värdekonservativa partiet vars partiordförande vågat föra upp invandring-integrationsfrågan på bordet i ljuset av hur väljare i mer än SD samt kommunalpolitiker runt landet ser följderna av toppbeslut som fattats.

  Gilla

Åsikt:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s