Cyklat i diket med dubbelpunka …

Aftonbladet, 141120


http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/miljo/article19883887.ab

Det är underligt att allmänbildning saknas hos så många av våra folkvalda, speciellt de inom (MP) … Skolkade ni i grundskolan eller …?

Klimatet har alltid förändrats, så länge det har funnits. Att påstå något annat är att vara genuin ”klimatförnekare”! Det har bevisligen varit både varmare och kallare, vilket skall ha lästs in under senast högstadieperioden. Politik och religiös tro förändrar inte heller de naturliga långa cykler som sker i naturen.

Klarspråk är att politiker och pseudogröna vill har våra pengar utan motkrav, isf. att göra något vettigt. En sorts förklädd socialbidrag! Ni är en katastrof för detta land …

Nyval tack!


Tillägg:

Att stärka den gröna fonden ligger i alla länders gemensamma intresse. Det är en avgörande investering för vår framtid och Sverige kommer därför att vara en motor för att mobilisera fler länder att delta i arbetet. Sverige är hittills den största givaren per capita av de länder som annonserat att de ska bidra till fonden.

Denna fond tillhör en politisk organisation, som inte kan påvisa effekten av några ”åtgärder”. Att det är avgörande kan stämma, men ur ett ekonomiskt perspektiv, där ingen mer än fondadministratörerna och gelikar går vinnande ur situationen. Att Sverige är ledande bidragsgivare visar bara på hur korrupta/obildade politiker vi har … Det är en omvänd Robin Hood-politik, som inget land är förtjänt utav …!

Annonser
Det här inlägget postades i Klimatbluffen, Politik, Religion, Utbildning. Bokmärk permalänken.

Åsikt:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s