Hycklare …

DN, 141115


http://www.dn.se/ekonomi/bill-gates-hapnar-over-svensk-skatt/
http://www.metro.se/nyheter/bill-gates-om-den-svenska-skatten-det-ar-valdigt-konstigt/EVHnko!qv9Yl2sWA9HT2/

[William Henry Gates III & Melinda Gates, foto: Wikipedia]

Tänkte skriva lite om denne hycklande man, som fifflat en och annan gång, men när jag började leta efter fakta, så stötte jag på ofantligt mycket information om honom, som inte enbart var i en ”gråzon” utan även bortom … Det finns alltså tillräckligt med information, för att skapa en omfattande uppsats i ämnet. Skrapar bara på ytan här, dels av det som är gammalt välkänt och dels av nyare karaktär.

Vi börjar med att Bill Gates en gång i tiden startade att bygga på sin förmögenhet och karriär med att lura av Steve Jobs information. Ett händelseförlopp som blev filmatiserat och fick namnet ”Pirates of the Silicon Valley”. William Henry Gates III som han egentligen heter, har deltagit på minst ett möte med Bilderberggruppen. En samling personer, som har en helt annan ”livssyn”, än de allra flesta på jorden … (Svensk koppling till denna starkt kapitalistiska gruppering föga förvånande har/hade flera ifrån Wallenberg-familjen, Olof Palme, Tage Erlander, Gunnar Sträng, Carl Bildt, Fredrik Reinfeldt, Anders Borg, Mona Sahlin, Torbjörn Fälldin, Carin Jämtin, Leif Pagrotsky och förra året Stefan Löfven m.fl. m.fl., men varför finns inte Göran Persson med …?)


Han kör med dubbla budskap när han via sin och fruns välgörenhetsbolag Bill & Melinda Gates Foundation”hjälper” i Afrika. LA Times är en av de som uppmärksammat verksamheten i Nigera. Kanadensiska The Globe and Mail skriver om hans engagemang i Uganda. CounterPunch (USA) beskriver Gates koppling till Rockefeller Foundations och Monsanto. Igår (15/11) rapporterar Reuter att Gates vill att även Norge skall (ytterligare) bidra med oljepengar till Afrika.

[György Schwartz a.k.a. George Soros, foto: Wikipedia]

Obekräftade rykten på Internet gör även gällande att Gates Foundation (samt György Schwartz, mer känd som George Soros, känd för bl.a. kopplingar till klimathotsindustrin och tidigare spekulationer med den svenska valutan) har kopplingar till Biochemical Research Lab (USA) med filial i Sierra Leone. Det biologiska laboratorium som intressant nog befinner sig nära platsen där det senaste Ebola-utbrottet startade … (Det är inte det enda laboratorium som finns i Afrika [utanför USA] och samtidigt ägs av ett USA-baserat företag, som dessutom ”råkat” befinna sig nära epi-/pandemiers startpunkter … Slump?)

Gates Foundation har även bidragit ekonomiskt till WHO, som indirekt erkände att man utvecklat nya stammar av svininfluensaviruset. (Det väcker tankar, då ett specifikt vaccin många gånger enbart är verksamt mot en enda stam  …) Tidskriften The Nation pekar på att de även finansierade och nu motarbetar tobaksindustrin och konstaterar: ”Bill and Melinda Gates oppose tobacco use and the foundation has no such investments. But its stake in manufacturers of military equipment—including Caterpillar—weapons and alcoholic beverages exceeds $1.2 billion.”. Där försvann ”moralen” ut med badvattnet … Gates har även en gammal koppling till Philip Morris.

Som sagt, det finns mycket mer att skriva om denna ”ädle” och dubbelbottnande herre …


Kuriosa: Gates attack mot bilindustrin, som baktände när General Motors svarade …

Originaltalet 971116 i Las Vegas, Nevada (som försvunnit på Microsofts hemsida …)

[William Henry Gates III i polisregistret, Lucia 1977, foto: Wikipedia]

Annons
Detta inlägg publicerades i Bluffande företag, GMO, Handel, Klimatbluffen, Medicinskt. Bokmärk permalänken.

Åsikt:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s