Mediacencurens Sverige II

Som svar på SvD: Ursäkta, kan vi få tillbaka våra 34 miljarder? – kommentar 1648248538 skrev jag fjärde gången:


Jepp, det var övriga storbanker som ”landsfadern” Persson
slutligen efterskänkte alla pengar, som han lånade stal ifrån AP-fonderna … Varför har inte deras privatkunder lämnat …?

(SvD:s Moderatorer, att censurera det som faktiskt har hänt förändrar inte verkligheten, även om det svider! Att ni agerar som om att SvD är en vänsterblaska är intressant, då man officiellt påstår sig vara oberoende moderat … Vänsterideologier gillar censur och ogillar yttrandefrihet … Ni verkar inte heller vara medvetna om att tillräckligt många hinner att läsa detta, innan ni inte klarar av att hålla era vänstervridna fingrar borta … Att ni saknar moral och yrkesheder är uppenbar. Tips: Ta och läs på om våra grundlagar, som även gäller er – främst Yttrandefriheten … Vi talar även här om tjänstefel …)


Som tillägg kan jag nämna att efter det värsta var över, så stod Hr Persson på bästa sändningstid i SVT och förkunnade i ordalag att ”lånen” hade ändrats till att bli ”gåvor”. Som sagt, detta var privata pengar under statlig förvaltning …sg

Annons
Detta inlägg publicerades i Disqus, Externa blogkommentarer, Finans, Politik. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Mediacencurens Sverige II

  1. norah4you skriver:

    Reblogga detta på Norah4you's Weblog och kommenterade:
    Sverige är fantastiskt. Här kan politiker ”låna” av löntagarnas pengar utöver att de tar mer och mer skatt. Trots att Socialdemokraterna, vars dåvarande statsminister GP ”lånade” 34 miljarder av svenska pensionspengar, trots att de lovade betala tillbaka men aldrig gjort det, så glömmer vänsternissar i press och bland politiker att ställa S till svars. Så har det varit i val efter val….

    Något har gått snett vid rebloggningen av artikeln Mediacensur Sverige I har nu inkluderats i denna rebloggade Mediacensur Sverige II

    Gilla

Åsikt:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s