Mediacencurens Sverige I

Detta inlägg blir det första, där jag återger de kommentarer som blivit censurerade på någon tidning.

Som svar på SvD: Ursäkta, kan vi få tillbaka våra 34 miljarder?- kommentar 1648300285 skrev jag fjärde gången:


Problemet är han inte ”bara lånade”, utan att att han utan mandat efterskänkte allt till storbankerna när krisen var över. (Även Bo Ringholm var med inledningsvis och ”lånade” ut pengar som inte var deras … Är det förvånande att GP har och har haft en hel del gemensamma affärer sedan dess tillsammans med den bank som fick mest av pengarna, dvs Nordea?)

Spörsmål: Vad kallas det när man tar pengar som inte tillhör en själv och sedan skänker dom till någon annan, utan att fråga ägarna? (AP-fonderna innehåller den arbetande befolkningens pensioner, som kommer från våra löneinkomster. Dvs privata pengar under statlig förvaltning …)

– Varför reagerade man inte inom S, när ”gåvan” var ett faktum?
– Varför reagerade inte övriga partier?
– Varför reagerade inte media? (Tyvärr SvD:s moderatorer, så är detta ett faktum …)
– Varför reagerade inte LO och tillhörande fackförbund (som påstår sig ”värna” om sina medlemmar …)?
– Varför reagerade inte folket?

Om dom hade gjort det, så hade storbankerna fått betala tillbaka varenda öre de fick, för att rädda dom från situationen dom själva orsakade, utan att det kostat deras kunder något …

Tillhörande fråga:
– Varför har inte storbankskunderna bytt bank, isf att fortsatt bli rånade av dom?

(SvD:s Moderatorer, att censurera det som faktiskt har hänt förändrar inte verkligheten, även om det svider! Att ni agerar som om att SvD är en vänsterblaska är intressant, då man officiellt påstår sig vara oberoende moderat … Vänsterideologier gillar censur och ogillar yttrandefrihet … Ni verkar inte heller vara medvetna om att tillräckligt många hinner att läsa detta, innan ni inte klarar av att hålla era vänstervridna fingrar borta … Att ni saknar moral och yrkesheder är uppenbar. Tips: Ta och läs på om våra grundlagar, som även gäller er – främst Yttrandefriheten … Vi talar även här om tjänstefel … Skall ni vara konsekventa får ni censurera den kommentar jag kommenterar, för även den speglar den verklighet som är obekväm för
vänsterrörelsen …
)


Annons
Detta inlägg publicerades i Disqus, Externa blogkommentarer, Finans, Mediacensur, Politik. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Mediacencurens Sverige I

  1. norah4you skriver:

    Reblogga detta på Norah4you's Weblog och kommenterade:
    Sverige är fantastiskt. Här kan politiker ”låna” av löntagarnas pengar utöver att de tar mer och mer skatt. Trots att Socialdemokraterna, vars dåvarande statsminister GP ”lånade” 34 miljarder av svenska pensionspengar, trots att de lovade betala tillbaka men aldrig gjort det, så glömmer vänsternissar i press och bland politiker att ställa S till svars. Så har det varit i val efter val….

    Gilla

Åsikt:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s